Pol arrangementet

POL Arrangementet Lørdag den 14. maj 2009

kl. 18.15 mødtes vi 16 personer ved MARTEC, hvorefter vi kørte til området hvor Carsten mødte os, klar til fremvisning.

De fleste af os blev nok noget overrasket over hvad der gemte sig lige under bakkerne helt ude i den grønne skov og den overraskelse blev ikke mindre da vi kørte videre til området oppe på Bakken.

Det var spændende at se den lille bøje på 60 tons, – der var kommet på land, efter at man ikke længere sejler Flybrændstof til området.
Vi så ”the Pipeline” og fik forklaret hvordan man håndterer så store mængder, og ikke mindst hvor meget rørene er fyldt med hele tiden. Vi fik forklaring på tømmeopgaverne der er nært forestående. Der er jo nok til at Concorden kan lette og komme et godt stykke ud over Atlanten i ledningen der går fra bøjens tidligere placering til første buffertanke.
Vi så både gamle og nye Dieselmotorer der var spændt for pumperne – i Hjælpehakker størrelse. Buffer tanke og lagertanke. Omskifterventiler til rensning af rør flytning af forskellige brændstoftyper. Til Trykområder der kræver lange flangebolte
Paradoksalt nok har rygning været tilladt inde i kommando rummet men ikke i det fri.

Vi fik en utrolig interessant rundvisning begge steder af Carsten, og efter en lang gåtur samledes vi i frokoststuen hvor vi fik en kop te/kaffe, øl/vand og Arly’s bjæsk  og hertil fik vi wienerbrød og en hyggelig snak inden vi kørte hver til sit.

Den 26. maj 2009   
Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.